Planlegging - BYGARTNERNE
Vi i Bygartnerne hjelper deg med planlegging av hagen, hagedesign og en detaljert planteplan. Ta kontakt for en befaring i dag.
Design av hage, Hagedesign i Oslo, planlegging av hage, hageideer, hagearkitekt, landskapsarkitekt, planteplan, hagetegning, tegning av hage, hagekonsultasjon, befaring av hage, velstelt bed, frodig kjøkkenhage, solrik terrasse, skjermende hekk, praktisk parkeringsplass, trivelig bygård, hageprosjekt, hage inspirasjon, plantegninger, hagekonsultasjon, plante hekk, hageprosjekt
21638
page-template-default,page,page-id-21638,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Planlegging

Har du en hagedrøm? Vi hjelper deg.

Vil du ha et velstelt bed, en frodig kjøkkenhage, en solrik terrasse, en skjermende hekk, en praktisk parkeringsplass eller en trivelig bygård? Eller alt sammen?

Både små og store hageprosjekter har én ting til felles: det starter med en god idé og riktig planlegging. Bygartnerne hjelper deg fra idé til design, enten du har ideene selv eller trenger inspirasjon fra en av våre anleggsgartnermestere. Vi har også en egen hagearkitekt som kan hjelpe deg å lage plantegninger over uteområdet ditt.

 

Vi tilbyr to typer tjenester innen planlegging:

 

HAGEKONSULTASJON

Lurer du på hvordan du skal forme hagen din, om du skal plante hekk eller sette opp gjerde, hva slags planter som kan trives hvor, eller hvordan de naturlige omgivelsene best kan utnyttes på tomten din? Da kan det være nyttig å lufte hageideene dine med en ekspert.

 

Start med en hagekonsultasjon med en av våre anleggsgartnermestere. Et slikt konsultasjonsmøte tar sikte på å gi deg tips til hva du kan gjøre selv og hva du trenger hjelp til. Etter en hagekonsultasjon kan du vurdere om du ønsker tilbud på ulike deler av hageprosjektet ditt, eller ønsker å få tegnet et hagedesign av vår landskapsarkitekt.

 

En hagekonsultasjon tar som regel fra cirka 1 til 2 timer, avhengig av størrelsen på prosjektet ditt. Vi tar en fast timepris på 1 300 kroner per time for hagekonsultasjoner.

 

HAGEDESIGN

Har du bygget nytt hus, renovert en tomt eller kanskje overtatt en gammel, overgrodd hage? Noen ganger blir hageprosjektet for omfattende for å overlate alt til egen fantasi. Vi starter med en hagekonsultasjon der vi sammen går gjennom tomten og ser på muligheter og forutsetninger. Etter konsultasjonsmøtet blir vi enige om hvilke deler av tomten du ønsker å få designet.

 

I en slik prosess gjør vi et grundig forarbeid og skaffer alt av nødvendig innsyn, plantegninger og kart fra kommunen, skriver søknader for tiltak der dette kreves, tar alle nødvendige mål og innhenter alle nødvendige opplysninger. Vi setter også opp en detaljert planteplan for tomten.

 

Prisen på et hagedesign avhenger av størrelsen på hagen ditt, men vi vil alltid bli enige om budsjettet før vi starter prosessen. Og selvsagt får du et pristilbud på utførelsen også.

 

Se noen av våre hagedesign her

 

– Se også våre tjenester innen utførelse.

– Se også våre tjenester innen vedlikehold.