Om oss - BYGARTNERNE
Bygartnerne er et anleggsgartnermesterfirma med lange tradisjoner og høy fagkunnskap. Siden 1977 har vi planlagt, utført og vedlikeholdt private hager, bygårder og uteanlegg for privatpersoner og bedrifter over hele Oslo.
Anleggsgartner i Oslo, Akershus, Anleggsgartnermester, anleggsgartnermesterfirma, siden 1977, Reidar Kristiansen AS, NAML, Gartner i Oslo, hager, bygårder, uteanlegg, hagedrøm, grønn oase, mesterbedrift
19173
page-template-default,page,page-id-19173,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

BYGARTNERNE

Den mest erfarne mesterbedriften i Oslo med spesialisering innen private hager.

Bygartnerne er et anleggsgartnermesterfirma med lange tradisjoner og høy fagkunnskap. Siden 1977 har vi planlagt, utført og vedlikeholdt private hager, bygårder og uteanlegg for privatpersoner og bedrifter over hele Oslo og Akershus. Vår stolthet er å skape gode uteområder som gleder, inspirerer og inviterer – bygget på gode håndverkstradisjoner og riktig bruk av teknikker.

 

Har du en hagedrøm du vil realisere? Vil du at bygården din skal inspirere til sosialt fellesskap? Eller vil du kanskje ha en grønn oase i næringsbygget ditt, for økt trivsel og bedre inneklima? Vi hjelper deg med alt fra idé til ferdig hage.

 

 

Å velge en mester er din trygghet

Vi er en godkjent mesterbedrift. Å være mesterbedrift er en beskyttet tittel, og det er også en trygghet for deg som forbruker. Å velge en mesterbedrift er din forsikring om solid fagkompetanse, ansvarlig utførelse og høy kvalitet gjennom hele prosjektet. En mester tar ansvar for både faget, kunden og sine ansatte.

 

Bygartnerne (tidligere Reidar Kristiansen AS) ble etablert av anleggsgartnermester Reidar Kristiansen i 1977. Det gjør oss til den mest erfarne anleggsgarnermesterbedriften i Oslo med spesialisering innen private hager.

Det er stor forskjell på å bruke en mester sammenliknet med en ufaglært. Prøv oss - så skal du se!